A Deutsche Bank Magyarországon

A Deutsche Bank 1990-ben alapított képviseleti irodát Budapesten. A magyarországi leánybank megnyitására 1996 nyarán került sor, amely 2011-ben fiókteleppé alakult. A “Házi bank” elvét követve legfőbb célunk, hogy partnereinknek a Deutsche Bank nevével fémjelzett minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk. tovább


Üzletágaink

A Deutsche Bank magyarországi tevékenysége során egy szűk ügyfélkörre, kizárólag a nagy- és középvállalatokra összpontosít. Filozófiánk, hogy folyamatos kapcsolaton alapuló bankszolgáltatást nyújtsunk és ügyfeleink fő-, illetve egyik vezető bankjává váljunk.


Cash Management Corporates
Trade Finance
Corporate Banking
Corporate Treasury Sales
Direct Securities Services
Letöltések
MiFID
Valuta – Deviza Árfolyamok
Üzletszabályzatok és kondíciók
Éves beszámolók
Bankjegy átváltás


A módosított EU Pénzforgalmi Irányelv (PSD2) bevezeti az Open API-kat a bankolásba

 

A PSD2 egyik célja a bankok és a FinTech cégek számára egyenlő piaci körülmények megteremtése. A bankok kötelesek lesznek az engedéllyel rendelkező harmadik fél szolgáltatók számára biztonságos csatornán keresztül hozzáférést biztosítani az ügyfelek számláihoz, ami hozzáadott értéket jelent az ügyfelek szempontjából. Az alábbi linken keresztül érhetőek el a Deutsche Bank által ezen új API-k használatára vonatkozóan közzétett, valamint további információk:

 https://developer.db.com/products/psd2

MNB értékpapír záró állomány online lekérdezés (ÉSZLA)
Ügyfeleink 2016. január 1. napjától kezdődően a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által működtetett online felületen is tájékozódhatnak értékpapírszámlájuk és ügyfélszámlájuk előző hónap utolsó napi záró állományáról. Az állomány a Bank által generált és az Ügyfél részére küldött belépési azonosító, valamint a havi egyenlegértesítőn (számlakivonaton) szereplő aktuális jelszó segítségével az MNB honlapján az alábbi linken keresztül kérdezhető le minden hónap 10. napjától.
Navigation Fusszeile:
Utolsó frissítés: december 1, 2020
Copyright © 2021 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main