A Deutsche Bank Magyarországon

A Deutsche Bank 1990-ben alapított képviseleti irodát Budapesten. A magyarországi leánybank megnyitására 1996 nyarán került sor, amely 2011-ben fiókteleppé alakult. A “Házi bank” elvét követve legfőbb célunk, hogy partnereinknek a Deutsche Bank nevével fémjelzett minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk. tovább


Üzletágaink

A Deutsche Bank magyarországi tevékenysége során egy szűk ügyfélkörre, kizárólag a nagy- és középvállalatokra összpontosít. Filozófiánk, hogy folyamatos kapcsolaton alapuló bankszolgáltatást nyújtsunk és ügyfeleink fő-, illetve egyik vezető bankjává váljunk.


Cash Management Corporates
Trade Finance
Corporate Banking
Corporate Treasury Sales
Direct Securities Services
Letöltések
MiFID
Valuta – Deviza Árfolyamok
Üzletszabályzatok és kondíciók
Éves beszámolók
Bankjegy átváltás

MNB értékpapír záró állomány online lekérdezés (ÉSZLA)
Ügyfeleink 2016. január 1. napjától kezdődően a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által működtetett online felületen is tájékozódhatnak értékpapírszámlájuk és ügyfélszámlájuk előző hónap utolsó napi záró állományáról. Az állomány a Bank által generált és az Ügyfél részére küldött belépési azonosító, valamint a havi egyenlegértesítőn (számlakivonaton) szereplő aktuális jelszó segítségével az MNB honlapján az alábbi linken keresztül kérdezhető le minden hónap 10. napjától.
Navigation Fusszeile:
Utolsó frissítés: január 11, 2019
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main