Over Deutsche Bank

Deutsche Bank - een sterke partner in Nederland

Deutsche bank is een sterk en betrouwbaar merk. Juist nu, in turbulente tijden laat Deutsche Bank zien hoe groot de meerwaarde is van solide dienstverlening voor de zakelijke markt en vermogende particulieren. We investeren al vele decennia in hoogwaardige financiële producten die helder en transparant zijn voor al onze klanten waar ook ter wereld. Producten die, in combinatie met onze kennis, onze klanten bieden wat ze nodig hebben, in termen van continuïteit en stabiliteit. Klanten herkennen ons als een bank die staat voor specialistische kennis, gedreven mensen, vooruitstrevende producten, uitstekende service en een wereldwijd netwerk.

Lokaal verankerd, wereldwijd

Deutsche Bank is een grote internationale speler, die door haar eigen kantoren in meer dan 70 landen ook uitstekend op de hoogte is van de lokale markten. Wij noemen dat global expertise, local delivery. Door deze manier van werken, kunnen we u op elk gewenst moment in contact brengen met Deutsche Bank-specialisten met expertise over ‘uw’ lokale markt.

Nederland is voor Deutsche Bank de tweede thuismarkt. We beschikken in Nederland over een landelijk netwerk van 17 kantoren met dedicated teams en productspecialisten.

Passion to Perform

Vanuit  onze krachtige positie ziet Deutsche Bank kansen op de Nederlandse markt. Een markt die kritisch is als het gaat om financiële dienstverleners en waar klanten op zoek zijn naar toegevoegde waarde; naar adviseurs die niet alleen leveren waar om wordt gevraagd, maar wat nodig is. Zo’n partner is Deutsche Bank. In het komende jaar werken we hard om in Nederland onze dienstverlening uit te breiden en onze producten en service volledig beschikbaar te maken voor Nederlandse bedrijven en vermogende particulieren. Van multinational tot particulier vermogen. Dat is onze Passion to Perform.

Onze klanten

In Nederland richt Deutsche Bank zich op het bedrijfsleven - van Small en Medium Enterprises (SME) tot Multinationals-  institutionele klanten en vermogende particulieren. Al sinds de vorige eeuw bouwen we aan partnerships en investeren in onze dienstverlening om mee te groeien met de markt en de veranderende behoefte van onze klanten.

Ondernemen gaat verder dan werken aan toekomstig rendement. Wij plaatsen uw ambities in een breed perspectief van marktomstandigheden en politiek-economische ontwikkelingen. Of het nou gaat om regionale, landelijke of internationale businessplannen. Wij willen samen met u verder komen; voor u presteren. Focus op uw business. Dat is wat Deutsche Bank kenmerkt.

Laatste verandering: 24/8/2012
Copyright © 2013 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main