La nostra empresa

Estructura

Clients Privats i Empreses

La divisió de Clients Privats i d’Empresa (Private & Business Clients, PBC) ofereix una àmplia gamma de serveis bancaris com comptes corrents, dipòsits, prèstecs, gestió d’inversions i productes de pensions per a particulars, autònoms i pimes. Més informació.


Asset & Wealth Management

Deutsche Bank Asset & Wealth Management és una de les organitzacions en gestió d’actius més important arreu del món. Inclou, entre d’altres, les àrees d’inversió de Wealth Management (gestió de grans patrimonis) i la gestora de fons d’inversió.


Corporate Banking & Securities

Corporate Banking & Securities està especialitzada en les necessitats de corporacions i institucions financeres. Inclou les àrees de Markets i Corporate Finance.


 


Global Transaction Banking

Global Transaction Banking ofereix productes de banca comercial i serveis per a grans empreses i institucions financeres d’arreu del món, inclosos els pagaments nacionals i internacionals, mitigació de riscos i financiació del comerç internacional, així com serveis de gestió de la tresoreria, custodia de valors i altres serveis relacionats. Més informació.


Actualitzada:: 25.2.2014
Copyright © 2014 Deutsche Bank Sociedad Anónima Española