Deutsche Bank – Trade Finance

Trade Finance

A Deutsche Bank Kereskedelemfinanszírozás üzletága világszinten vezető szerepet tölt be a terület támogatására fejlesztett technológiájának, az innovációnak és hitelezési képességének köszönhetően.


A Deutsche Bank a sikeres Vállalati Üzletág alapvető építőkövének tekinti a kereskedelem-finanszírozást. Kiváló hitelképességének és a technológiai fejlődés iránti elkötelezettségének köszönhetően a Deutsche Bank egyedülálló színvonalon képes nemzetközi ügyleteket lebonyolítani, illetve kereskedelmi és kockázatkezelési szolgáltatásokat nyújtani.

A Deutsche Bank Kereskedelemfinanszírozás üzletága 2011-ben elnyerte a Euromoney Trade Finance Magazine felmérésében a "Legjobb Kereskedelemfinanszírozó Bank Európában" és " Legjobb Kereskedelemfinanszírozó Bank Kelet-Európában " díjait.

2010-ben a Euromoney Trade Finance Magazine a Deutsche Bank Kereskedelemfinanszírozás üzletágát választotta a „Legjobb rövid lejáratú Kereskedelemfinanszírozó Banknak”, illetve a „Legjobb Kereskedelemfinanszírozó Banknak Európában”.

A Deutsche Bank erősségeiből számos előnye származik ügyfeleinknek: kiválóan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező, elkötelezett munkatársaink magas színvonalú szolgáltatásokkal várják ügyfeleinket a Deutsche Bank egész világra kiterjedő hálózatában. Minden ügyfelünknek versenyképes árakat kínálunk, és a csoporton belül egységes banki rendszerekkel állunk rendelkezésére.

 

Kereskedelmi és kockázatkezelési szolgáltatások

A Deutsche Bank számos személyre szabott kereskedelmi és kockázatkezelési szolgáltatást nyújt a nemzetközi kereskedelemben részt vevő ügyfelei részére. A nemzetközi kereskedelmi és kockázatkezelési terület vezető szolgáltatójaként a bank nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a helyi és a nemzetközi vállalatok számára egyaránt hatékony és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson. Az egyes országok eltérő jogszabályai kihívást jelentenek a nemzetközi kereskedelembe bekapcsolódni szándékozó vállalatoknak.

 

 A piaci fejlődés és ügyfeleink igényeinek folyamatos megfigyelése által képesek vagyunk a helyi szabályozásoknak, valamint a világszerte érvényes banki és információs technológiai standardoknak megfelelő termékeket és szolgáltatásokat kínálni. Ide tartoznak az akkreditívek, inkasszók, garanciák, árfolyam- és kamatkockázatok kezelése, valamint a konzultáció Kockázatkezelési Szolgáltatások Üzletágunkkal.

 


Tanácsadói, partneri hozzáállás

A Deutsche Bank számos személyre szabott kereskedelmi és kockázatkezelési szolgáltatást
nyújt a nemzetközi kereskedelemben részt vevő ügyfelei részére. A nemzetközi kereskedelmi és kockázatkezelési szolgáltatások vezető szolgáltatójaként a bank nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a helyi és a nemzetközi vállalatok számára egyaránt hatékony és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson. Az egyes országok eltérő jogszabályai kihívást jelentenek a nemzetközi kereskedelembe bekapcsolódni szándékozó vállalatoknak.

 

Rendkívül gyors lebonyolítási idő

A piaci fejlődés és ügyfeleink igényeinek folyamatos figyelése által képesek vagyunk a helyi szabályozásoknak, valamint a világszerte érvényes banki és információs technológiai standardoknak megfelelő termékeket és szolgáltatásokat kínálni. Ide tartoznak az akkreditívek, inkasszók, garanciák, szállítói finanszírozás, valamint a konzultáció a kockázatkezelői üzletágunkkal.

 


Szolgáltatási színvonal:

Ügyfélszolgálatunk mind helyi, mind globális szinten magas színvonalon áll ügyfeleink rendelkezésére:

  • páratlan kiszolgálási és teljesítési határidők,
  • rugalmas hozzáállás,
  • ügyfeleink felé igen magas szintű figyelem.

 

Tapasztalt csapat:

Magas képzettségű és sok tapasztalattal rendelkező alkalmazottaink minden szakmai tudásukkal ügyfeleink minél kiválóbb kiszolgálására törekszenek.

 


Modern technológiai megoldások:

Elektronikus banki megoldásaink megbízhatóan és rugalmasan igyekeznek levenni az adminisztrációs terheket ügyfeleink válláról, egyben csökkentve a hibalehetőségeket és a vállalati csalások esélyét.

Globális hálózat:

A Deutsche Bank globális hálózatából adódó előnyöket maximálisan kihasználjuk ügyfeleink minél hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálására, például bonyolult nemzetközi tranzakciók vagy kereskedelmi ügyletek kezelésekor.

 


Vezető piaci szereplő:

A Deutsche Bank globálisan a nemzetközi tranzakciós szolgáltatások egyik motorja:

  • első számú Euró elszámoló és 20%-os piaci részesedésével az európai klíring rendszerek legnagyobb résztvevője,
  • az 5. legnagyobb USA dollár elszámoló,
  • a 6. legnagyobb angol font elszámoló.

Kapcsolat

A Deutsche Bank pénzforgalmi területének értékesítési vezetője Katalin Virag Tornyai. Elérhetőségei a következők:

Katalin Virag Tornyai
Tel.: +36 (1) 301377-5
E-mail: katalin.tornyai@db.com
Navigation Fusszeile:
Utolsó frissítés: december 29, 2015
Copyright © 2018 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main